Fotózás

Nem tartom magam profi fotósnak, de gyermekkorom óta fotózok. Édesapám 7 éves koromban a kezembe nyomott egy orosz gyártmányú Zorki 10 fényképezőgépet, én meg vidáman csattintgattam a képeket „fűre-fára. A technika persze folyamatosan fejlődött, más-más gépek kerültek a kezembe az évek folyamán, ma már egy profi tükörreflexes gép boldog tulajdonosa vagyok. A természet és az állatok szeretete már 2 éves koromban betöltötte az életem, és azóta is folyamatosan rengeteg állat boldog gazdija vagyok - köztük egzotikus állatot is tartok.

A gyermekfotózáshoz kisfiam születése adott elsőként ihletet 4 évvel ezelőtt. Azóta sok szülő, nagyszülő örömére fotózom lelkesen a gyermekeket is. Lenyűgöz a kicsik őszíntesége, ezeket képen viszontlátni mindig szívet melengető érzés. Őszínte a boldogságuk, a haraguk, az örömük, a szomorúságuk. Róluk egyszerűen nem lehet rossz képet csinálni.
Bölcsődéknek óvodának és iskoláknak is szívesen fotózok.

A kutyákról és cicákról sokan azt gondolják, ők csak egyféle arcukat tudják felénk mutatni, de aki igazán ismeri az állatokat és a lelküket, az tudja hogy az állatok tekintete is mindig más érzelmekről árulkodik. Ők is tudnak szomorúak vagy éppen vidámak lenni, ezen érzelmek sokszor mimikájukból is kivehetők. Ha ezeket az alkalmakat sikerül időben elkapnunk, akkor igazán jó képek születhetnek.

A lehetőségek tárháza végtelen, szívesen fotózok megrendelésre, az ügyfél által megjelölt helyszínen, de lehetőség van a saját kertünkben is fotózásra, ahol egy 20 nm-es teknősök lakta halastó, vagy egy virágos sziklakert, esetleg egy pálmafa vagy hatalmas banánfa csoport szolgálhat háttérként. Minden fotózás alkalmával 150-200 kép készül, melyből a megrendelő kiválasztja a neki leginkább tetsző fotókat, ezeken számítógép segítségével elvégezzük a végső simításokat. Ezután a megrendelő kérésére elkészítjük a képeket olyan formában, amilyenben ő szeretné. Rendelhet képeket, vászonképet, de lehet akár mozaikkép is. A további lehetőségekről kérlek érdeklődj elérhetőségeimen!