Rólam írták

"Valaki, aki ha kell ott van és meglátja benned az alanyt, a szépséget, az érettséget, a vicceset, a jót, a rosszat, az igazi arcodat... Nem csak azért, mert a barátnőm, de tökéleteset készít még a tökéletlenből is..."
Cs. Zsuzsi

"Kutyát fényképezni nem egyszerű, de mindig megragadja, megmutatja azt a pillanatot, ami mellett más lehet, hogy elmenne. Természetes és egyszerű, képeivel megmutatja a valóságot."
V. Andi

"Sokan gondolják azt, hogy jól fotóznak, de csak kevesen tudják megfogni a pillanatot, amitől a fotó ÖRÖK marad.
Timi megkapta a fotózáshoz szükséges "szemeket" ajándékba.
Profin, de könnyedén készít szebbnél szebb képeket.
Édesanya, üzletasszony és egy vérbeli állatszerető JÓBARÁT!
Imádom a képeit!"
M. Judit

"Legszuperebb fotós barátnőm, aki biztosan szívvel-lélekkel készíti a fotókat és minden gyereket megnevettet. Simán fejenáll ha kell, hogy vigyorogjon egy gyerek. Ötletekben sincs hiány,ebben biztos vagyok!"
Cs. Kinga

"Találós kérdés: Ki az? Szerető anyuka, vagány csajszi és szuper fotós?... Hát nem más, mint a Timi!
Nála jobb gyerekfotóst nem is találhattam volna, mert a fotózást a lányom imádta, a képek gyönyörűek, én pedig maximálisan elégedett vagyok! Türelme, vidámsága, kreativitása határtalan!
Bátran és szívből ajánlom mindenkinek!"
S.H. Anita

"Timi nagyon jól meglátta Lalinkban azt a kettősséget, ami őt jellemzi: az eleinte tartózkodó, ám idővel vigyorgósba oldódó kis-nagyfiút. Ezt csak az őt igazán ismerők tudják, így Timi érdeme, hogy felkutatta a vigyort. A képek majd' megszólalnak: sokkal többet láttatnak "puszta" képeknél,Lali lényege van rajtuk."
Lali anyukája a Búgócsiga családi napköziből